App Promoten op AndroidBytes

Wanneer je een app hebt ontwikkeld of hebt laten ontwikkelen dan is AndroidBytes.nl de perfecte plek om deze app te promoten.

AndroidBytes.nl ontvangt dagelijks veel nieuwe en terugkerende bezoekers. Deze bezoekers zijn voornamelijk geïnteresseerd in apps en games en zijn dus de perfecte doelgroep.

App Promotie mogelijkheden:

Een app promoten op AndroidBytes.nl kan op verschillende manieren.

1: Een app artikel

Wanneer de app van toegevoegde waarde is voor AndroidBytes lezers, dan kan deze in aanmerking komen voor een eigen artikel op de voorpagina. De app zal na een review beschreven worden en wordt vervolgens op de voorpagina geplaatst en een update via Facebook verspreidt. Het artikel zal een aantal dagen op de voorpagina te vinden zijn en zal vervolgens naar de achtergrond verdwijnen, maar blijft nog steeds vindbaar.
Eventueel kan er aangegeven worden met welke sleutelwoorden (keywords) de app vindbaar moet zijn zodat het artikel ook in zoekmachines (bijvoorbeeld Google) zo hoog mogelijk naar voren zal komen.

2: Een app banner (of andere banner)

Met een app banner wordt de app op iedere bezochte pagina getoond en zal voor alle bezoekers zichtbaar zijn. Dit is de perfecte manier wanneer er in een korte termijn reclame gemaakt moet worden voor een app. Een banner voor een app kan voor een korte, of een langere periode geplaatst worden.

Ook banners met een andere inhoud kunnen geplaatst worden.

Voor het plaatsen van een banner kan er gekozen worden voor verschillende posities op de website.

3: Combinatie van een banner en een App artikel promotie

Het is natuurlijk mogelijk om een app te promoten door een artikel erover te plaatsen en een banner over de volledige website van AndroidBytes te tonen. Op deze manier zien alle bezoekers de banner voor de gekozen periode, en blijft het artikel over de app altijd vindbaar.

 

Tarieven voor het promoten van een app

Bij interesse in een van bovenstaande promotie mogelijkheden kunt u contact opnemen via onderstaande contactformulier. Laat, indien mogelijk, alvast weten welke mogelijkheid de voorkeur heeft en welke app het betreft. Er zal in alle gevallen zo snel mogelijk gereageerd worden.

[contact_form]