CodyCross Antwoorden

Hier vind je de antwoorden op alle CodyCross vragen. Wij maken het je zo eenvoudig mogelijk om het antwoord te vinden welke je nodig hebt. Je kunt je vraag opzoeken door een deel hiervan in te vullen. En om je extra te helpen tonen we ook alvast de vorige en volgende vragen.


Zoek een vraag

Vul een deel van de vraag in:

Je kunt hier de vraag, of een deel ervan invullen om de beschikbare oplossingen te tonen.

Voorbeelden van vragen

Klik voor de antwoorden, of vul zelf een vraag in bovenaan de pagina

Vind je CodyCross ook een leuk spel? Of is er een vraag waarvan je het antwoord niet kunt oplossen? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen onderaan de pagina.
Momenteel zijn er 3 werelden met veel levels om te spelen. Zodra er een update met nieuwe levels uitkomt dan zorgen wij er uiteraard voor dat we deze zo snel mogelijk voor je beschikbaar hebben.

Speel CodyCross

Als je CodyCross nog niet geinstalleerd hebt dan is dit zeker de moeite waard om te proberen. Test je algemene kennis in dit uitdagende spel. En laat je door ons helpen met de CodyCross antwoorden als je er even niet uitkomt. Je kunt dit spel downloaden in Google Play:
CodyCross Download

Lees ook onze korte CodyCross review om een beter beeld te krijgen van het spel.

32 gedachten over “CodyCross Antwoorden”

  1. Ik speel Cody cross en er wordt gevraagd naar een gevangenis die The Rock word genoemd. Als ik die vraag stel, kan er geen antwoord gevonden worden! Dat vind ik wel heel erg raar!

  2. Ik moet op de. Raag ‘fleurige kunst op koude ruiten’ ijsbloemen invullen maar dat wordt niet geaccepteerd.
    Nu kan ik dus niet verder 🙁

  3. Bij de vraag van de mooiste plek op aarde en/ of in de hemel is het antwoord paradijs alleen het past niet in de hokjes Ik kom 1 hokje tekort en de y accepteerde hij niet.

  4. Ik heb hetzelfde probleem als Nel Vos met paradijs, en volgens mij moet in hetzelfde level bij puzzel 4 ergens ijsmachine ingevuld worden, ook daar ontbreekt een hokje om de ij in te kunnen typen.
    Ik kan dus niet verder, jammer want een erg leuk spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *