Apps kopen zonder creditcard

Apps kopen zonder creditcardWil je apps kopen zonder creditcard? Dan is hier een oplossing voor. Als je geen creditcard hebt maar toch af en toe een app wilt kopen dan kun je dit oplossen de 3v card of de 3v voucher. Dit is een creditcard op basis van prepaid waarbij je dus met een tegoed werkt.

De 3v Prepaid Creditcard om apps te kopen

De 3v card is een prepaid Visa credit card welke je zelf kunt opwaarderen, zo weet je zeker dat het veilig is en zit je niet vast aan alle nadelen van een “echte” credit card. Je kunt hier alles mee doen wat je normaal ook met een credit card kunt en dus kun je hiermee ook apps aanschaffen.

Deze 3v card kun je kopen bij verschillende winkels maar ook online bestellen op 3vcard.nl

De 3v Prepaid Voucher om apps te kopen

De voucher is meer gericht op online aankopen en daardoor ook erg geschikt om je apps te betalen. Bij de voucher krijg je alleen een creditcard nummer en geen fysieke pas. Het voordeel van de voucher is dat de eenmalige kosten lager zijn van de card. Bij het aanschaffen van 20 euro betaal je eenmalig 1 euro toeslag, bij hogere bedragen is deze toeslag steeds iets hoger.

Het tegoed van de voucher is 4 maanden geldig, daarna vervalt het helaas. Maar als je nog tegoed over hebt dan kun je het natuurlijk ook gebruiken om iets anders te kopen. Je kunt het tegoed ook terug laten storten op je bankrekening, maar hier betaal je 5 euro per keer voor.

De 3v Voucher kun je ook bij verschillende winkels kopen en tevens online bestellen op 3vcard.nl. Bij het online aanschaffen van de voucher kun je deze betalen met iDeal.

Na het aanschaffen van de voucher moet je deze activeren via de 3v card website. Wanneer je dit gedaan hebt ontvang je een e-mail met alle gegevens van je “creditcard”.

Helaas is dit nog geen volwaardig alternatief zoals iDeal of PayPal omdat je voor goedkope spelletjes en apps minimaal 21 euro moet investeren. Je hebt hier pas iets aan als je regelmatig aankopen doet in de Google Playstore of bij andere online winkels. Maar zolang Google nog geen iDeal of PayPal ondersteunt en je wilt apps kopen zonder creditcard aan te schaffen, dan is dit het beste alternatief.

 

3 gedachten over “Apps kopen zonder creditcard”

 1. Even at hard times, like when the kid is being inflexible, you need to invest
  plenty of serenity to maintain the equanimity.
  It really helps with kids with speech disabilities.
  These instruments can be purchased with Adirondack spruce tops as
  well, but the most of them will always come with
  sitka sound boards, and one should absolutely know that instruments featuring an Adirondack or red
  spruce top are going to cost more for having that tonewood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *