Candy Crush Saga : Cheats en Tips

Nieuwe levens

Als je in Candy Crush geen levens meer hebt dan kun je gratis nieuwe levens krijgen zonder te wachten op levens van je Facebook vrienden. Dit kun je namelijk doen door Candy Crush te verwijderen van je toestel en vervolgens opnieuw te installeren.

Let op! Je moet Candy Crush hiervoor wel gesynchroniseerd hebben met Facebook, als dit niet gebeurd is dan ben je alles kwijt en moet je weer opnieuw beginnen.

Bekijk de video:Meer mogelijkheden

Veel mensen zitten lang vast in level 33 of in level 65, het kan je helpen om dit level eens te spelen via je computer op Facebook. Als je hier inlogt kun je gebruik maken van meer bonussen die je kunnen helpen.
Deze tip helpt je natuurlijk niet alleen bij level 33 of level 65 maar ook bij andere levels uiteraard.


Haal het meeste uit je snoep

Wanneer je 5 snoepjes op 1 rij weg speelt dan krijg je hiervoor een chocoladekoekje, een bruin balletje met gekleurde spikkels. Probeer eens 2 van deze chocoladekoekjes naast elkaar te krijgen en deze met elkaar te verwisselen. Het is lastig, maar als dat je lukt dan worden alle snoepjes in het level weggespeeld.

12 gedachten over “Candy Crush Saga : Cheats en Tips”

  1. Als je de tijd bijvoorbeeld 2 uur vooruit zet en later weer terug moet je 2 uur LANGER wachten totdat je weer een leven krijgt!!!!

   1. Je moet dat zo ook niet doen. Ik hwb uitgevonden hoe dat wel moet en nu heb ik gewoon de normale tijden weer. Je zet je spelletje 1 dag naar voren daarna ga je naar de game ( dan zie je dat je weer 5 levens hebt ) en ala je dat hebt gezien ga je niet eerst spelen want dan werkt het niet en ga je terug naar instellingen en zet je de tijd weer gelijk met de dag.

 1. Ik heb level 65 gehaald met topscore van 415.000
  Dan ga ik door naar level 66 maar kan deze niet spelen?? Sta er wel op maar
  Moet nu mijn eigen score 415.000
  Van level 65 zien te verbeteren……
  Nou ik heb er geen zin meer in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *