Woord Snack – Picknicken met Woorden

Woord Snack Answers

Woord Snack is een spel waarbij je woorden moet maken met de letters die je in het spel krijgt. Het spel heeft momenteel al veel downloads in Nederland en dat is niet zonder reden. Als je van woordpuzzels houdt dan is Woord Snack zeker een spel die je moet spelen.

Als je aan het spel begint dan zie je een aantal lege vakken. Onderaan het scherm krijg je een willekeurig aantal letters. De bedoeling is dat je over de letters veegt in de volgorde om het juiste woord te maken. Zodra het woord goed is dan worden de lege vakken opgevuld.
Wanneer alle lege vakken gevuld zijn dan heb je het level gehaald en ga je verder.

Soms heb je een woord gemaakt welke wel goedgekeurd wordt maar waar geen lege vakken mee gevuld worden. Deze woorden gaan in je mandje. Als je mandje vol genoeg is dan kun je munten verzamelen. Met de verzamelde munten kun je letters kopen. Als je een Woord Snack letter koopt dan wordt het eerste lege vakje op het scherm gevuld. Als je het even niet meer ziet dan heb je een mogelijkheid om de letters te verwisselen. Dit geeft je soms een nieuw inzicht waarmee je een woord opeens wel ziet.

Woord Snack oplossingen en antwoorden

Mocht je vastzitten in het spel, dan heeft AndroidBytes gelukkig de Woord Snack Antwoorden pagina. Met deze cheats kun je gewoon verder in het spel als je vast zit zonder munten te hoeven kopen.

Heb jij Woord Snack al gedownload en vind je dit ook zo’n leuk spel? Like dan deze pagina!


Screenshots:

Download Woord Snack

Via Google Play
Download button

 

18 gedachten over “Woord Snack – Picknicken met Woorden”

  1. Er zijn meer berichten van mensen die dit probleem hebben na de laatste update. De ontwikkelaar van het spel zal dit waarschijnlijk snel oplossen. Als je de Playstore in de gaten houdt dan kun je hopelijk snel een update doen.

 1. De woorden ‘bei” en “linze” zijn mijn weten geen Nederlandse woorden dat maakt het best leuke spel een beetje verwarrend want nu moet je dus ook woorden proberen die niet nederlands zijn

 2. BEI was me ook al opgevallen. LINZE is dacht ik wel redelijk nederlands. Maar woorden als AARS bv. pikt hij niet.
  Het is een vreselijk leuk spel. Doe het nog maar sinds kort. Veeeel reclame, en € 2,99 vind ik wat veel. Ik kijk het nog even aan. Als ik t leuk blijf vinden koop ik de ads af.
  Tot nu echt leuk, zeker nu ik ziek tebedlig.
  Vreet wel veel batterij trouwens. Dus alleen spelen als je aan de oplader hangt. 😉

  1. Dat komt omdat de levels bij iedereen anders zijn. Daarom kun je met de antwoordenzoeker (bovenaan de pagina) alle antwoorden vinden op basis van de letters die je hebt gekregen.

   1. Er stond 2x 929 in het overzicht. 1 daarvan was 930.
    Mocht je het antwoord alsnog niet kunnen vinden gebruik dan de antwoordenzoeker bovenaan de pagina.

  1. Hier stopt overzicht antwoorden bij 2000!!!
   Heeft me nu al wat koopletters gekost.
   Normaal leg ik I-pad halfuurtje weg en vind ik het woord wel.
   Een soort blindheid.
   En jammer is wel dat bepaalde vaak mogelijke woorden niet worden geaccepteerd.

 3. Ik zit vast bij level 2000 met de letters TTNHEEEGCO dat zijn 10 letters…nog nooit zo’n lang woord tegenkomen en nergens te vinden de goede antwoorden kloppen ook niet bij de oplossing die ik op Google hebt gezocht…HELP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *