Words of Wonders – Kruiswoordpuzzel

Words of Wonders Antwoorden

Opnieuw is er een woordspel erg populair momenteel, namelijk Words of Wonders. In dit spel krijg je bij ieder level een aantal letters waarmee je woorden moet maken. Het leuke bij Words of Wonders is dat je er een kruiswoordpuzzel van maakt. Alle nieuwe woorden welke je maakt moeten aansluiten op bestaande woorden in het speelveld.

Words of Wonders is uitgebracht in veel verschillende talen. De ontwikkelaar Fugo Games is van oorsprong niet Nederlands, dat merk je in een aantal levels aan de woorden. Maar ze reageren goed op de opmerkingen van spelers en passen de foutieve woorden aan waardoor de meeste fouten er inmiddels wel uit zullen zijn.

De Words of Wonders levels vallen allemaal onder een thema. Ze zijn allemaal opgedeeld in verschillende landen met daaronder bepaalde bekende plaatsen. Je ziet dit ook terugkomen in de achtergrond van het spel terwijl je aan het spelen bent. Dit zorgt voor een leuke afwisseling.

Words of Wonders antwoorden

Zoals bij vele andere spellen helpen we je natuurlijk ook weer aan de Words of Wonders oplossingen voor alle levels. Mocht je tijdens het spelen vast komen te zitten dan helpen we je graag om weer verder te kunnen spelen zonder dure hints te kopen. Kijk op onze Words of Wonders antwoorden pagina voor de oplossingen.

Screenshots:

Download Words of Wonders

Mocht je zin krijgen om dit spel te spelen en heb je deze nog niet geinstalleerd, dan kun je hieronder de rechstreekse link vinden om het te downloaden.

Via Google Play
Download button

6 gedachten over “Words of Wonders – Kruiswoordpuzzel”

  1. Beste ik heb words of wonders op de gsm staan , zit in level 7920, en heb 53795 diamanten en 32 blauwe dingentjes ,wat kan ik ermee doen in dat spel ,kan nergens niets vinden om ze te gebruiken ,als ik er erop klik kom ik bij ze te kopen. graag effe uitleg dank u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *