Greed for Glory : Tips

Greed for GloryIn Greed for Glory wil je uiteraard zo snel mogelijk een leger neer zetten en zoveel mogelijk upgrades uitvoeren. Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee je voordeel kunt behalen.


1: Bouw zo snel en veel mogelijk Builder Shops.
Builder Shops helpen je zo snel mogelijk uit te kunnen breiden en zijn dus heel belangrijk. De eerste twee shops kun je eenvoudig met goud kopen. Maar hierna kun je Builder Shops alleen kopen met diamanten. De derde Builder Shop kost je 500 diamanten, dit lijk veel, maar als je nog niet al je diamanten hebt uitgegeven aan het versnellen van bouwwerken, dan is dit wel haalbaar.
Je kunt ze natuurlijk tegen betaling aanschaffen, maar als je er niet voor wilt betalen dan kun je ze verdienen door missies te volbrengen, bomen en stenen te verwijderen, maar ook via de Tapjoy Offers (klik op het plusje bij de Diamanten en kies voor “Complete Offers”. Hier kun je diamanten krijgen door bijvoorbeeld apps te downloaden en te spelen, dit kan je snel een aantal gratis diamanten opleveren.

2: Slim upgraden en bouwen
Zet je builders slim in, overdag gebruik je ze voor kort durende upgrades, en ’s nachts (of wanneer jij slaapt) gebruikt je ze voor de langere upgrades. Dit maakt de kans groter dat je vaker de kans hebt om ze opnieuw in te zetten voor de volgende upgrades.

3: Val vijanden aan met veel geld en ijzer
Bij het aanvallen van een andere speler zie je hoeveel goud en ijzer deze beschikbaar heeft. Als dit niet zo veel is dan kun je op zoek naar een andere speler. Dit kost je steeds wel een beetje goud, maar dit verdien je wel terug.

4: Kies vijanden met een zwakke verdediging
Kies een vijand die geen, of een niet al te sterke muur om zijn stad heeft. Je kunt in sommige gevallen je leger ook al binnen de muren plaatsen wanneer de tegenstander teveel afstand tussen de bouwwerken heeft zitten. Je herkent dit aan de licht groene (of de niet-rode) vlakken.

5: Bouw muren om je stad.
Als jij een zwakke verdediging hebt, dan zullen vijanden jou eerder uitkiezen om aan te vallen. Zorg voor een gesloten muur om je stad, en upgrade deze zo snel mogelijk om deze zo stevig mogelijk te maken. Het is verstandig om verschillende “kamers” te maken zodat de vijand meerdere muren moet doorbreken om jouw stad volledig te kunnen verwoesten.

Bovenstaande tips voor Greed for Glory kunnen je aardig op weg helpen. Natuurlijk moet je zelf verstandig nadenken over je upgrades. Bedenk goed wat je wilt upgraden en kijk wat jou kan helpen om je stad en leger steeds groter te maken.

Voor meer tips en speluitleg kun je ook kijken op GreedForGlory.nl

Meer tips voor Greed for Glory?

Heb jij zelf nog tips voor Greed for Glory? Zet ze dan hieronder in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *