Paradise Bay – Tips

Hier vind je alle tips om succesvol Paradise Bay te spelen. Paradise Bay is een spel van King waarbij je een eiland moet opbouwen.

Paradise Bay Tips

Om je te helpen met het spel kun je hier tips vinden om zo effectief mogelijk munten en diamanten te verdienen, Deze lijst wordt regelmatig aangevuld met behulp van jullie tips!

– Geef je diamanten niet onnodig uit, als het niet nodig is om ze uit te geven dan kunnen ze later beter van pas komen
– Zorg ervoor dat je altijd iets op je veld laat groeien.
– En zorg ervoor dat alle gebouwen zoveel mogelijk bezig zijn en opdrachten in de wachtrij hebben staan
– Probeer zo snel mogelijk je land uit te breiden, dit levert je sneller nieuwe dingen op
– Voeg vrienden toe om nuttige items uit te wisselen
– Ruil nooit iets waarvan het maken erg lang duurt en de beloning je niet verder helpt.
– Let goed op schatkisten, deze kom je af en toe tegen en kan een leuke beloning bevatten.

Als jij nog meer tips of eventueel cheats hebt, plaats deze dan onderaan deze pagina in een reactie zodat deze lijst aangevuld kan worden!


20 gedachten over “Paradise Bay – Tips”

 1. Een bekende van mij speelt dit spel ook. Ik wil haar toevoegen aan mijn paradise bay vrienden hoe kan ik haar vinden?

 2. IK snap even niet : ik heb het geprobeerd maar toch doet ie niet “ place the compass where you catch the wind, then tap on the compass” dus kompas klikken doet ie toch niks hmm ???

  1. Je moet de kist voor de trap plaatsen, en dan op de kist drukken dan komt het kompas tevoorschijn en zie je een blauwe pijl wijzen naar de molen.
   Dan moet je naar windy’s windmill eiland geest krabbetjes vangen.

 3. Er staan de laatste week heel weinig dige n de market hebben jullie daar ook ast ca. daarnaast valt het spelregelmatig uit en moet opnieuw opstarten

 4. Soms lijkt het op de wereldmarkt of een product verkocht is, dat hoeft niet altijd zo te zijn. Als je 1 van de 8 vriendenplaatsen overhoudt kun je via de wereldmarkt het eiland van een aanbieder bezoeken. Daarna maak je hem via het plusje een vriend en dan kun je op zijn marktkraam klikken en zien wat er echt nog te koop is. Vergeet niet voor je zijn eiland verlaat hem weer te ‘ontvrienden’ zodat je weer een vrije vriendenplek hebt.

 5. Hoe krijg ik die dode bomen weg? Ik krijg 1x per een hakbijl, maar ik heb wel 200 bomen die dood zijn. Steeds land gekocht om die bomen kwijt te kunnen😡.

   1. De roze sterren kun je verzamelen door die oppuppende diertjes zoals vlindertjes, kwallen, kikkertjes, vissen, slakken, etc. op eilanden van vrienden aan te raken. Die eilanden kun je benaderen door het blauwe icoon rechts onder in je scherm. Vrienden kun je kiezen via Facebook. Speel je niet via Facebook of wil je onbekenden in het spel tot vrienden maken, dan doe je dat via de World Market. Klik je daar op één van de aanbiedingen dan kun je naar het eiland van die persoon door op de blauwe knop Visit te drukken. Ben je op dat eiland dan staat er in het naambord bovenin een blauw icoontje met een +. Druk je daarop dan heb je die persoon tot vriend in het spel gemaakt en kun je dat eiland bezoeken en dus de beestjes aanraken voor roze sterren. In totaal kun je 8 vrienden aanmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *