RETRY – Cheats en Tips

retryRetry van Rovio (de makers van Angry Birds) is momenteel erg populair, maar is een lastig spel om te spelen. Daarom geven we je een aantal tips om jezelf verder te cheaten.

1. Vlieg zo recht mogelijk

Probeer het juist evenwicht te vinden en voorkom onnodig stijgen of landen. Als je stabiel blijft vliegen is het vliegtuig beter beheersbaar en ga je eenvoudiger tussen obstakels door.

2. Verzamel zoveel mogelijk munten

Munten helpen je echt om verder te komen in Retry, daarmee voorkom je dat je steeds weer opnieuw naar hetzelfde checkpoint moet vliegen. Met munten kun je checkpoints unlocken zodat je vanaf daar weer verder kunt als je af bent.

3. Geef niet onnodig munten uit

Het kan lastig zijn om sommige munten te pakken te krijgen, geef ze daarom niet bij iedere checkpoint zomaar uit. Gebruik ze alleen als je echt niet voorbij een bepaald checkpoint komt.

4. Haal zoveel mogelijk achievements

Door achievements te halen kun je munten verdienen, er zijn veel achievements te halen door veel te spelen. Vergeet niet je munten te claimen als je een achievement gehaald hebt. Dit doe je door op het bekertje te drukken en op het muntje te drukken achter de gehaalde achievement.

retry-achievements

5. Gebruik je linker duim, niet je rechter

Door het spel te bedienen met je linkerduim in plaats van je rechter voorkom je dat je duim voor het scherm zit en je obstakels niet aan ziet komen

6. Land veilig op water

Je kunt altijd veilig op het water landen, doe hier je voordeel mee, zo kun je regelmatig onder obstakels door komen zonder er overheen te moeten vliegen.
retry-water-tip

7. Kijk advertenties om checkpoints te unlocken

Als je bij een checkpoint landt kun je er ook voor kiezen om een advertentie te bekijken in plaats van een muntje te betalen. Dit duurt misschien iets langer maar scheelt je weer een muntje.

retry-ad-cheat

8. Gebruik deze cheats en tips voor Retry!

Doe je voordeel met deze tips, ze helpen je echt om verder te komen! Als jij ook nog absoluut nodige cheats voor Retry of tips hebt, laat het dan hieronder weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *