100 Doors of Revenge : Puzzel jezelf naar boven

100 Doors of RevengeIn 100 Doors of Revenge is het de bedoeling dat je door het oplossen van puzzels de lift deur opent om een level verder te komen.

Bij iedere puzzel die je krijgt moet je bepaalde dingen verplaatsen, rekenen, of je toestel schudden etc. om er maar voor te zorgen dat de deuren open gaan en jij weer verder kunt naar het volgende level.

De eerste paar levels zijn redelijk simpel, dit is natuurlijk om je voor te bereiden op de mogelijkheden die je moet gebruiken, maar als je een paar levels gespeeld hebt wordt het al snel lastiger. Het kan best frustrerend zijn als je een level maar niet kunt halen. Soms kun je dingen blijven verplaatsen, je toestel alle kanten op schudden maar komt er geen oplossing.
Om te voorkomen dat je je Android toestel uit frustratie stuk gooit kun je altijd nog even op google en eventueel op youtube zoeken naar de oplossing voor je level zodat je weer verder kunt spelen.
Als je de oplossing ziet dan is het achteraf gezien vaak logisch en beloof je jezelf de volgende keer nog langer door te denken :-).

Op dit moment heeft het spel 75 levels maar ze beloven iedere week een update. Naar verwachting zal het spel 100 levels (vandaar “100 Doors of Revenge”) krijgen. Voordat je de eerste 75 levels zonder cheats gehaald hebt ben je nog wel even bezig waarschijnlijk, tegen de tijd dat je bij level 75 bent is er waarschijnlijk alweer een update als de makers hun belofte nakomen.

Het idee van dit spel is overigens niet nieuw, de ontwikkelaar (Gipnetix) van het spel heeft al eerder een soortgelijk spel uitgebracht en ook andere ontwikkelaars hebben dit al gedaan. Toch blijft het idee leuk en als je van puzzelen houdt is 100 Doors of Revenge zeker de moeite waard om te spelen.

Waardering:
Rating 40

Screenshots:
100 Doors of Revenge 1100 Doors of Revenge 3100 Doors of Revenge 2

Download 100 Doors of Revenge

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR 100 Doors of Revenge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *