4 Plaatjes 1 Woord : Vind de overeenkomsten

4 Letters 1 WoordDe afgelopen dagen kwamen er al een aantal van dit soort spellen binnen in de top 10 van Google Play, helaas waren dit alleen Engelse varianten wat voor een aantal mensen lastiger of minder leuk is. Gezien de populariteit was het slechts een kwestie van tijd om een Nederlandse versie voorbij te zien komen. En slechts een paar dagen later zijn deze er nu, er zijn er namelijk meerdere gemaakt door verschillende ontwikkelaars. Voor zover dit bekeken is zitten er geen onderscheidende verschillen tussen de beschikbare varianten, ik heb “4 Plaatjes 1 Woord” gekozen omdat deze momenteel op de eerste plaats staat in Google Play.

Bij dit spel krijg je steeds 4 plaatjes te zien over 1 onderwerp, je moet zien wat het verband is tussen deze plaatjes en het woord invullen. Onder de plaatjes staan een aantal letters waarmee het woord gemaakt moet worden, hier staan ook letters tussen welke niet in het woord horen om het natuurlijk iets lastiger te maken.

Wanneer je een woord geraden hebt dan krijg je een aantal munten, met deze munten kun je in een volgende ronde letters laten invullen of letters weg laten halen die er niet tussen horen. Als je geen munten meer hebt maar wel letters weg wilt spelen dan is er een optie om munten te kopen vanaf € 0,89.

Dit spel lijkt wel snel te gaan vervelen, er zit helaas geen afwisseling in, behalve dan dat je ieder level andere plaatjes krijgt. De woorden worden uiteraard wel steeds lastiger te raden, de eerste 50 levels zijn goed te doen, maar na 50 levels heb je het ook wel weer gezien. Een multiplayer toevoeging zou het misschien een stuk leuker maken, waarschijnlijk is ook dit weer een kwestie van tijd totdat een ontwikkelaar dit erbij bedenkt.

Mocht je trouwens op zoek zijn naar de antwoorden van de plaatjes, kijk dan bij de AndroidBytes “Cheats en Tips” pagina voor “4 Plaatjes 1 Woord“.

Waardering:
Rating 30

Screenshots:
4 Letters 1 Woord 4 Plaatjes 1 Woord

Download 4 Plaatjes 1 Woord

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR 4 Letters 1 Woord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *