Airport Scanner : Bagage Scannen

Airport ScannerOm te voorkomen dat de passagiers op een vliegveld verboden wapens meenemen in het vliegtuig moet je de bagage scannen. In Airport Scanner heb je een rij met passagiers welke het vliegtuig in willen maar jij moet kijken of hun bagage geen vreemde voorwerpen bevat.

Alle bagage gaat door een röntgen scanner en als je verdachte voorwerpen ziet dan moet je deze eruit halen en mag de passagier niet mee. De passagiers in Airport Scanner hebben erg vaak verdachte voorwerpen bij zich. Gelukkig maar, want anders zou het een erg saai spel zijn.

Je hebt een lijst van alle voorwerpen die je tegen moet houden, en een lijst van alle voorwerpen welke toegestaan zijn, deze zul je goed in de gaten moeten houden. Als de bagageband te snel gaat dan kun je deze tegenhouden en terug draaien. Maar als je de band te lang tegen houdt dan gaat deze stuk.

Tijdens het scannen moet je ook op de rij met passagiers letten, sommige passagiers hebben voorrang en deze moet je dus voor laten gaan.

Als je verder komt in het spel zul je het steeds moeilijker krijgen, je krijg te maken met andere passagiers en nieuwe voorwerpen. De bagage moet zo snel mogelijk gescand worden en je moet op steeds meer dingen letten.Airport Scanner

Door het juist scannen van de bagage verdien je geld. Met dit geld kun je upgrades kopen voor je bagage scanner waar je meer en makkelijker voorwerpen kunt detecteren Daarnaast kun je met het geld nieuwe vliegvelden ontgrendelen waar je weer nieuwe missies hebt. Mocht het verdienen van geld niet snel genoeg gaan dan kun je tegen betaling meer geld kopen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Airport ScannerAirport ScannerAirport Scanner

Download Airport Scanner (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Airport Scanner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *