Algemene Kennis Quiz

Deze week is Algemene Kennis Quiz voor Android verschenen. Dit is een spel van de makers van onder andere Raad het Woord. In dit quizspel moet je vragen beantwoorden en kun je een steeds hogere status verdienen.

Je begint in Algemene Kennis Quiz met de status Baby, hierna wordt je een kleuter en steeds als je verder komt stijgt je status en worden de vragen iets lastiger. Om een vraag te beantwoorden krijg je een aantal seconden bedenktijd, wanneer je de vraag binnen de tijd hebt opgelost dan heb je een diamant verdiend. Je hebt uiteindelijk genoeg diamanten nodig om door te kunnen groeien naar de volgende status.

De vragen gaan over diverse onderwerpen, je zult dus een brede kennis moeten hebben om de juiste antwoorden te kunnen geven, vandaar de naam Algemene Kennis Test. Daarnaast is het spel ook nog eens leerzaam.
Om een antwoord te geven moet je met de letters op het scherm het woord creeeren. Als je een antwoord niet weet dan kun je letters kopen met de punten welke je verdient, of eventueel gekocht hebt. Eventueel kun je een vraag ook overslaan als je er echt niet uitkomt.

Algemene Kennis Quiz is een erg leuk spel om je kennis te testen. Via de onderstaande link kun je het spel downloaden uit Google Play.

Antwoorden Algemene Kennis Quiz op Androidbytes

Om je te helpen heeft AndroidBytes alle antwoorden al beschikbaar gemaakt. Helaas worden de vragen bij iedereen in een andere volgorde gesteld maar op onze antwoorden pagina zul je het juiste antwoord vinden! Klik op onderstaande link om naar de antwoordenpagina te gaan:
Antwoorden Algemene Kennis Quiz


Screenshots:

Algemene Kennis QuizAlgemene Kennis QuizAlgemene Kennis Quiz

Download Algemene Kennis Quiz

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *