AlphaBetty Saga

King, de makers van Candy Crush Saga en Farm Heroes, hebben er weer een nummer 1 hit bij: AlphaBetty Saga.
In dit spel moet je woorden maken van de letters op het scherm en krijg je te maken met verschillende uitdagingen.

De woorden maak je door de letters met elkaar te verbinden, dit kan in iedere richting. Hoe langer het woord, des te meer punten kun je verdienen, afhankelijk van de letters welke er in het woord zitten.
Ieder level heeft een andere uitdaging, zo zul je regelmatig kazen tegenkomen welke je naar beneden moet spelen, of letters in bellen welke je vrij moet spelen. Je kunt hierbij ook gebruik maken van speciale mogelijkheden zoals de kroontjes op letters die je helpen met je uidaging, of de knop om de letters door elkaar te schudden.

Je kunt AlphaBetty Saga verbinden met Facebook, als je dit doet kun je de voortgang van je Facebook vrienden volgen en ze helpen met het geven van levens, zij kunnen jou ook hiermee helpen zodat je verder kunt blijven spelen.

Cheats AlphaBetty Saga

Om je op weg te helpen met AlphaBetty Saga kun je het beste veel spelen waardoor je het steeds beter lukt om woorden te vinden. Er zijn op dit moment nog geen cheats voor AlphaBetty Saga bekend maar als we ze tegenkomen dan lees je het uiteraard op AndroidBytes. Als jij tips of Cheats hebt voor AlphaBetty Saga dan kun je het hieronder in een reactie laten weten, zo kun je andere spelers helpen!


Screenshots AlphaBetty Saga:

AlphaBetty SagaAlphaBetty SagaAlphaBetty Saga

Download AlphaBetty Saga

Via Google Play
Download button

 

Eén gedachte over “AlphaBetty Saga”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *