Angry Birds Friends : Tegen je vrienden spelen

Angry Birds FriendsBegin deze maand is er weer een nieuwe game verschenen in de Angry Birds serie, namelijk Angry Brids Friends. Dit spel speel je eigenlijk op dezelfde manier als de voorgaande delen van Andgry Birds maar deze game is gericht op het online spelen tegen vrienden.

Om te kunnen spelen moet je verbinding hebben met internet en moet je inloggen met je Facebook profiel. Na een korte tutorial waarin alles wordt uitgelegd kun je vervolgens beginnen met spelen. Er staan iedere week zes nieuwe levels klaar welke je met een zo’n hoog mogelijke score moet halen.

Als je Facebook vrienden ook Angry Birds Friends spelen dan zie je ook hun score, dit maakt het extra uitdagend. Want als jouw score lager is dan kun je het level gewoon opnieuw spelen om te proberen een beter resultaat neer te zetten.

Om je te helpen in het spel kun je een aantal hulpmiddelen gebruiken, zoals de Sling Scope waarmee je Angry Birds Friendsbeter kunt richten, of de Birdquake waarmee je een aardbeving kunt veroorzaken. Je krijgt er hiervan een aantal gratis. En zodra je ze allemaal gebruikt hebt dan kun je hier nieuwe van kopen met munten. Deze munten verdien je door het spelen, maar ook door door regelmatig het spel te openen, je krijgt namelijk iedere dag een bonus als je het spel opent.

Je kunt ook onderling met je Facebook vrienden cadeau’s aan elkaar geven, hiermee help je je vrienden wel om een hogere score te halen, maar jij krijgt er ook iets voor terug waarmee ook jij weer meer punten kunt halen. Je weet alleen niet van te voren wat je geeft of krijgt.

Angry Birds Friends is een leuke aanvulling op de vorige delen, zeker het feit dat je anderen online kunt uitdagen is een mooie toevoeging.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Angry Birds FriendsAngry Birds FriendsAngry Birds Friends

Download Angry Birds Friends (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Angry Birds Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *