Bad Traffic : Veilig of Crashen

Bad TrafficIn Bad Traffic ben je een verkeersleider en moet je ervoor zorgen dat al het verkeer veilig de weg over kan steken. Tenminste, als je ervoor kiest om als bescherm-engel te spelen, want je kunt er ook voor kiezen om als duivel te spelen, en dan moet je juist zoveel mogelijk crashes veroorzaken.

Er zijn 9 verschillende levels waarin je speelt, steeds met een andere missie. Als je kiest om als bescherm-engel te spelen, dan moet je steeds een bepaald aantal auto’s hun bestemming laten bereiken zonder te crashen. En als je als duivel speelt dan moet je dit juist zien te voorkomen en zoveel mogelijk crashes veroorzaken. Beide varianten beschikken over 32 missies, je zult steeds meer auto’s moeten redden of laten crashen in een bepaalde tijd.

Je ziet in ieder level auto’s rijden, jij moet deze auto’s laten stoppen door erop te drukken, of juist sneller laten rijden door er overheen te vegen. Maar er zijn ook auto’s welke niet te stoppen zijn, en je komt nog een aantal andere dingen tegen welke het spel lastiger en uitdagender maken.

Bad Traffic

Als je goed speelt dan verdien je geld. Met dit geld kun je bijvoorbeeld nieuwe auto’s kopen of extra levens, maar er zijn nog een aantal andere dingen welke je kunt kopen met dit geld.

Hoe verder je komt, des te lastiger het uiteraard wordt. Je zult steeds meer auto’s moeten besturen, waardoor je overal op moet blijven letten. Bad Traffic ziet er goed uit en beide opties, veilig of crashen, zijn  erg leuk om te spelen.  Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van Bad Traffic.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Bad TrafficBad TrafficBad Traffic

Download Bad Traffic (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Bad Traffic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *