Benji Bananas : Gaan met die banaan

Benji BananasAls je van bananen houdt dan zit je met Benji Bananas goed. Je moet namelijk zoveel mogelijk bananen zien te pakken terwijl je als aap aan een liaan slingert.

Het spel is redelijk simpel, je begint op een rots en springt naar de eerste liaan, deze moet je op het juiste moment los laten en daarna moet je op het juiste moment de volgende liaan grijpen. Hoe lager je de liaan vast pakt, en sneller je gaat, des te verder kun je naar de volgende slingeren.

Het doel van Benji Bananas is naast zoveel mogelijk bananen te pakken zo ver mogelijk weten te slingeren. Met de bananen welke je onderweg pakt kun je vervolgens weer dingen kopen welke je kunnen helpen om nog verder te komen, of nog meer bananen te krijgen, zoals een lancering bij de start zodat je meteen een paar meter verder komt, of bijvoorbeeld een wingsuit om verder te kunnen zweven.

Tijdens het spel heb je verschillende missie’s zoals een bepaald aantal bananen pakken, een aantal meters afstand afleggen etc.

Zodra je mis grijpt terwijl je een liaan probeert te pakken en op de grond valt ben je af, je moet dan helaas weer helemaal opnieuw beginnen waardoor alles voor niets geweest lijkt te zijn.

Het spel heeft best mooie graphics maar er zit te weinig afwisseling in naar mijn mening. Hoewel de levels er steeds anders uit zien is het enige wat je moet doen springen van liaan naar liaan, en bananen pakken.

Voor als je je even verveelt is het een prima afleiding maar ik vond het zelf na een tijdje spelen niet heel erg vermakelijk meer.


AndroidBytes waardering:
Rating 30

Screenshots:

Benji Bananas 3Benji Bananas 2 Benji Bananas 1

Download Benji Bananas:

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Benji Bananas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *