Bike Race

Bike RaceIn dit spel moet je zo snel mogelijk een parcours afleggen op je motor. Aan het einde van ieder parcours staat een vlag die je moet bereiken. Door op het scherm van je telefoon of tablet te drukken geef je gas en kun je remmen. Druk je voor je motor dan ga je sneller, druk je erachter dan rem je.
Onderweg moet je over heuvels, trappetjes of loopings maken, om hier overheen te komen moet je je toestel kantelen, op deze manier kun je je voorwiel of achterwiel omhoog brengen. Dit moet je uiteraard wel voorzichtig doen om te voorkomen dat je omvalt.

De besturing werkt goed, het spel reageert goed op alle bewegingen. Als je een level gehaald hebt kun je verder naar het volgende level. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk de finish haalt, zodra je het level gehaald hebt krijg je een aantal sterren, van 1 tot 3. Hoe sneller je er bent, des te meer sterren je haalt.
Deze sterren kunnen je helpen om andere motoren vrij te spelen maar dit werkt niet voor alle motoren. Om motoren vrij te spelen moet je, afhankelijk van de motor, trucs uithalen, facebook pagina’s liken, of multiplayer games winnen bijvoorbeeld. Mocht je dit allemaal niet willen dan kun je ze ook tegen betaling kopen.

In de multiplayer mode kun je online racen tegen andere mensen, deze kunnen random uitgekozen worden. Je moet hierbij uiteraard weer zo snel mogelijk bij de finish zien te komen. Je racet niet tegelijk maar je race wordt opgenomen en de tegenspeler ziet jouw ghost rijden wanneer deze speelt. Wanneer je tegenspeler gespeeld heeft dan krijg je hiervan een melding met de uitslag. Als je wilt kun je dezelfde tegenspeler opnieuw uitdagen om weer te racen.

Er zijn een hoop levels beschikbaar en genoeg mogelijkheden om motoren te unlocken, ook de multiplayer mode is erg leuk om te doen en is een mooie toevoeging aan dit spel.

Waardering:
4 sterren

Screenshots:
Bike Race 1  Bike Race 3Bike Race 2

Download Bike Race

Download link: Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Bike Race

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *