Bingo Bash : Bingo voor iedereen

Bingo BashBingo wordt vaak gezien als een spel voor bejaarden, en dat is misschien ook wel zo. Maar met Bingo Bash verandert dat beeld denk ik.

Bingo Bash is een bingo spel welke je online kunt spelen tegen anderen. Dit zijn willekeurige spelers maar je kunt het spel ook verbinden met Facebook om tegen bekenden te spelen. Daarnaast kun je extra bonussen verdienen als je met Facebook verbindt.

Naast een gewoon potje bingo heb je ook spellen met andere bingo kaarten en andere spelregels. In het begin kun je alleen standaard bingo spelen, waarbij je een kaart hebt met 25 cijfers en er om de paar seconden een cijfer wordt genoemd, zodra je vijf op een rij hebt dan moet je op Bingo drukken. Hoe eerder je Bingo hebt des te meer punten verdien je. Als je op Bingo drukt terwijl je geen vijf gevallen cijfers op een rij hebt dan heb je een valse bingo, dit mag je maar 1 keer per spel doen.

Als je vaker speelt dan krijg je de mogelijkheid om ook andere soorten bingo spellen te spelen, best leuk voor de afwisseling. Wel heb ik gemerkt dat het steeds lastiger wordt om te winnen. Je hebt namelijk per spel een groot aantal spelers en maar een beperkt aantal keren dat er bingo gedrukt kan worden. In de eerste levels had ik nog regelmatig een Bingo maar bij verdere levels waren anderen mij steeds voor.

Voor ieder spel moet je een bingo kaart kopen, hiervoor moet je voldoende punten hebben, deze punten verdien je door Bingo’s te winnen. Als je door je punten heen bent dan moet je 20 uur wachten totdat je weer nieuwe punten krijgt, of je kunt punten kopen. Deze 20 uur is best lang maar hiermee hopen ze natuurlijk dat je punten koopt.

Als je genoeg punten hebt om meerdere kaarten te kopen dan is dit wel aan te raden, tijdens het spel kun je namelijk bonussen verdienen die van toepassing zijn op alle kaarten waarmee je speelt en wordt de kans op een Bingo steeds groter.

Bingo Bash maakt Bingo niet alleen een spel voor bejaarden, er zit veel variatie in en is daardoor best leuk om te spelen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Bingo BashBingo BashBingo Bash

Download Bingo Bash

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Bingo Bash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *