Block Block Block : Puzzel met Blokken

BlockBlock Block Block (of Block x3) is een puzzel spel welke simpel te spelen is, maar redelijk lastig kan zijn. Het is de bedoeling dat je vierkante blokken over het scherm schuift en je er minstens drie naast elkaar krijgt, waarna ze verdwijnen.

Je zult alle blokken op het scherm moeten laten verdwijnen. Je hebt hiervoor maar een bepaald aantal zetten, de blokken kunnen dus niet oneindig vaak verplaatst worden. De eerste paar levels zijn heel erg eenvoudig, de meeste kun je met één of twee simpele zetten oplossen.

Later in het spel krijg je te maken met lastigere levels waarin je meer blokken krijgt, en waar blokken Blockverschillende kleuren hebben waar je rekening mee moet houden. Daarnaast zijn er blokken welke niet verschoven kunnen worden en blokken welke uit zichzelf schuiven.

Wanneer je een level te moeilijk vindt en niet op kunt lossen dan kun je gebruik maken van hints. Het spel laat dan zien welk blok je zult moeten verschuiven. Deze hints kun je niet oneindig gebruiken, probeer ze dus niet te verspillen.

Block x3 heeft momenteel 240 levels en naar verwachting komen er binnenkort nog meer.


AndroidBytes Waardering:
Rating 30

Screenshots:
BlockBlockBlock

Download Block 3x (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Block 3x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *