Block Puzzel Revolutie : Puzzelen!

Block Puzzel RevolutieIn Block Puzzel Revoltutie is het de bedoeling dat je verschillende puzzelstukken op de juiste manier neerlegt zodat er een vierkant of rechthoek ontstaat.

Je krijgt steeds een aantal puzzelstukken met verschillende vormen, in het midden zie je een vierkant of rechthoek en je moet de puzzelstukken hier in slepen. Hierbij is het de bedoeling dat ze precies zo neergelegd worden zodat het hele speelveld bedekt is.

Het is niet mogelijk om de puzzelstukken te draaien en er is altijd maar één oplossing mogelijk. Alle puzzelstukken zul je moeten gebruiken om het level te voltooien. De eerste levels zijn redelijk simpel, maar ze worden wel steeds iets lastiger. Er zijn een paar duizend levels beschikbaar dus je kunt je er lang genoeg mee vermaken.

Het spel beschikt verder nog over een aantal opties zoals het instellen van de bordgrootte, de manier waarop je puzzelstukken kunt verschuiven, en de mogelijkheid om de kleuren van het spel licht of donker te maken.Block Puzzel Revolutie

Block Puzzel Revolutie is gemakkelijk om te begrijpen en best leuk om te spelen. En met het enorme aantal levels is de kans klein dat je dit op korte termijn uit zult spelen. Voor die tijd staat er alweer een nieuwe leuke game voor je klaar op AndroidBytes 😉


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Block Puzzel RevolutieBlock Puzzel RevolutieBlock Puzzel Revolutie

Download Block Puzzel Revolutie (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Block Puzzel Revolutie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *