Bouncy Bill Easter Tales – Spel voor Pasen

Bouncy Bill Easter TalesOmdat het vandaag Pasen is heb ik gekozen om een toepasselijk spel te kiezen, namelijk Bouncy Bill – Easter Tales. In dit spel ben je een schildpad met de naam Bill welke door een tovenaar betoverd is en daardoor niet meer naar links en rechts kan bewegen.

Bill kan alleen maar springen en alleen hiermee moet je ervoor zorgen dat je alle levels haalt. Het doel van ieder level is om uit te komen in een ei.

Om hier te komen moet je op een aantal plateaus springen, een aantal van deze plateaus bewegen wel van links naar rechts en jij moet er op springen als deze boven je langs gaan. Het plateau zal je vervolgens naar links of rechts bewegen en jij moet vervolgens weer op het juiste moment springen.

Het springen doe je door op het scherm te drukken, als je éénmaal in de lucht bent kun je nogmaals op Bouncy Bill Easter Taleshet scherm drukken om een parachute te openen welke je landing iets vertraagd. Meer doen dan op het juiste moment op het scherm drukken is het dus niet.

Bouncy Bill – Easter Tales is slechts één van de “Bouncy Bill” spellen. Naast een versie speciaal voor Pasen is er ook een versie voor Halloween, Valentijn, Kerst en een versie zonder Thema. Mocht je dit spel leuk vinden dan zijn er dus nog een aantal andere versies om te spelen.

Omdat het morgen nog steeds Pasen is heb ik dan weer iets leuks voor je met het Pasen Thema, wat dat is, dat zie je morgen. Vrolijk Pasen!

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Bouncy Bill Easter TalesBouncy Bill Easter TalesBouncy Bill Easter Tales

Download Bouncy Bill Easter Tales

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Bouncy Bill Easter Tales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *