Bouncy Seed : Trampolinespringen

Bouncy SeedEr zijn momenteel veel populaire spellen waarbij je moet rennen, vliegen, slingeren etc. en proberen om zo ver mogelijk te komen. Bouncy Seed is ook weer zo’n spel maar hierbij moet je springen met behulp van trampolines.

In Bouncy Seed ben je een zaadje die zonlicht punten wil verzamelen, je moet door de lucht heen springen via trampolines welke je zelf kunt plaatsen. Daarbij moet je proberen te voorkomen dat het zaadje in het water valt.

Deze trampolines plaats je door met je vinger een lijn van links naar rechts te trekken, dit moet je doen op het moment dat het zaadje naar beneden valt. Het is de bedoeling dat het zaadje op jouw trampoline landt en dan weer verder springt naar het volgende punt, waar jij dus opnieuw een trampoline moet plaatsen.

Je kunt de trampolines in Bouncy Seed verschillend plaatsen, als je ze een beetje schuin plaatst dan zul je verder kunnen springen dan wanneer de trampoline horizontaal geplaatst is. Ook kun je zelf bepalen hoe breed de trampoline is, een bredere trampoline geeft je minder veerkracht maar daarop is de kans natuurlijk wel groter dat je opgevangen wordt.

Tijdens het springen moet je zoveel mogelijk munten proberen te pakken. Ook kom je onderweg vogels tegen waar je tegenaan kunt springen, hierdoor word je op verschillende manieren geholpen om verder te komen. Maar probeer de zwarte vogels te ontwijken, want deze zullen tegen je werken.Bouncy Seed

Bouncy Seed is een leuk spel met vrolijke graphics en geluiden. Ik vind het spel nog wel iets te beperkt waardoor het naar mijn idee snel zal vervelen. Maar het spel is pas net uit dus er is nog een kans dat er updates uit zullen komen waarmee je meer mogelijkheden krijgt.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Bouncy SeedBouncy SeedBouncy Seed

Download Bouncy Seed

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Bouncy Seed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *