Bubble Totem : Bubble Shooter

Bubble TotemBubble Totem is een bubble shooter voor Android. Hierbij is het de bedoeling dat je bubbels met verschillende kleuren schiet en wanneer je er meer dan drie bij elkaar hebt, dan verdwijnen ze. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je het hele veld leeg krijgt.

Deze bubbels schiet je van onderen uit een totem het veld in. In dit veld zitten al een aantal bubbels met verschillende kleuren. Je kunt de totem naar links en rechts richten en zult zo goed mogelijk richten om de bubbels op de juiste plek te krijgen en groepen van drie of meer met dezelfde kleur te maken.

Door het hele veld leeg te krijgen met zo weinig mogelijk bubbels verdien je sterren, met deze sterren kun je weer nieuwe werelden openen met meer levels. Je kunt meerdere bubbels weg spelen door te richten op de bovenste bubbels, want als je deze weg speelt dan zullen alle bubbels eronder ook meteen weg gespeeld worden.

Voordat je kunt schieten kun je al zien wat de volgende kleur wordt, en door hierop te drukken kun je Bubble Totemervoor kiezen om deze om te wisselen met de bubbel welke al in de totem zit. Op deze manier kun je dus eerst een andere kleur schieten.

Naast Bubble Totem zijn er nog veel meer bubble shooters te downloaden in de play store, maar dit is er toch één van de betere, mede door de mooie graphics en in totaal meer dan 200 levels.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Bubble TotemBubble TotemBubble Totem

Download Bubble Totem (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Bubble Totem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *