Busy Beaver : Tetris met een bever

Busy BeaverEen beetje Tetris voor Android, maar dan niet helemaal. Of misschien wel helemaal niet. In Busy Beaver speel je in een Tetris spel met een bever. Er vallen verschillende Tetris blokken naar beneden en je moet ze met de bever weg zien te spelen.

Onderin het scherm heb je daarvoor een aantal knoppen. Je kunt de bever naar links, rechts en naar boven sturen. Het is de bedoeling dat je deze tegen de Tetris blokken aan laat duwen zodat ze verdwijnen. Deze blokken komen automatisch het scherm binnen, je kunt ze niet sturen of draaien zoals in een normaal spelletje Tetris.

Wanneer je meerdere blokken snel achter elkaar weg speelt dan krijg je hiervoor bonussen. Je moet zien te voorkomen dat er een blok op het hoofd van de bever terecht komt, want zodra dat gebeurt dan ben je af.

Je kunt dit spel in portrait en in landscape mode spelen. Het is maar net wat je voorkeur heeft. Wanneer jeBusy Beaver je toestel draait dan verandert het speelveld gewoon met je mee.

Mijn ervaring is dat Busy Beaver best lastig is, maar zeker leuk om te spelen. Zeker als je probeert om extra bonussen te halen zul je wat meer risico’s moeten nemen waardoor je vaak sneller af bent. Mocht het je toch lukken om een mooie score neer te zetten dan kun je deze uploaden naar de ranglijst. Op deze manier kun je jouw score vergelijken met andere spelers.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Busy BeaverBusy BeaverBusy Beaver

Download Busy Beaver (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Busy Beaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *