Candy Crush Soda Saga – Vervolg op Candy Crush

Candy Crush Soda Saga

Candy Crush Soda SagaNa het ontzettend populaire Candy Crush, heeft uitgever King.com een vervolg hiervoor uitgebracht. Met Candy Crush Soda Saga krijg je weer nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

In Candy Crush Soda Saga zijn er een aantal nieuwe elementen toegevoegd. In het speelveld zul je nog steeds de bekende snoepjes tegenkomen, maar daarnaast krijg je nu ook frisdrank flessen welke je moet openen om het prikniveau te laten stijgen.

Door drie dezelfde kleuren op tijd te krijgen speel je de gecombineerde snoepjes of flessen weg. Als je flessen wegspeelt dan stijgt het prikniveau, het doel is om dit niveau tot bovenaan het scherm te laten stijgen. Wanneer dat gebeurt heb je het level gehaald.

Als je ook de gewone Candy Crush gespeeld hebt, dan zul je je direct thuis voelen in Candy Crush Soda Saga. Je krijgt verschillende missies welke bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een aantal zetten of bijvoorbeeld de tijd. Daarbij kun je bonus snoepjes verdienen door meer dan 3 dezelfde snoepjes of flessen op rij weg te spelen.

candy-crush-soda-saga-4Je kunt Candy Crush Soda Saga verbinden met Facebook om je voortgang op te slaan. Dit is aan te raden om te voorkomen dat je opnieuw moet beginnen als je een andere telefoon of tablet hebt. Uiteraard is het spel naast Android ook te spelen op iOS.

Het verbinden met Facebook zal je ook helpen om verder te kunnen als je geen levens meer hebt. Zo kun je levens vragen aan je Facebook vrienden, tenzij je er voor wilt betalen.

Cheats Candy Crush Soda Saga

Op dit moment zijn er nog geen cheats bekend. Om verder te komen zul je gewoon moeten blijven oefenen. Zodra we je kunnen helpen aan cheats of tips dan vind je ze natuurlijk op AndroidBytes.

Mocht je ondertussen zelf een goede tip of cheat heben, laat het dan in een reactie hieronder weten!

 


Screenshots:

Candy Crush Soda Sagacandy-crush-soda-saga-2candy-crush-soda-saga-3

Download Candy Crush Soda Saga

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *