Catapult King : 3D Katapult schieten

Catapult KingCatapult King is een spel in het “Angry Birds” genre, maar dan in 3D. En dat maakt het spel een stuk lastiger.

In het verhaal van het spel is er een prinses ontvoerd door een draak en moet jij deze prinses redden.

Met een katapult moet je kogels schieten en hiermee alle ridders raken of van hun torens af te laten vallen. Zodra dat gelukt is dan heb je het level gehaald.

Je krijgt maar een beperkt aantal kogels en je kunt de katapult draaien van links naar rechts, en naar boven of beneden richten. Daarnaast moet je de katapult precies goed aanspannen voordat je deze loslaat om de juiste snelheid te bereiken.

Er zijn momenteel 96 levels beschikbaar, ik heb de eerste paar levels gespeeld en moet zeggen dat het best leuk en uitdagend is. Het richten van je katapult is erg lastig in 3D maar na een tijdje spelen gaat dit ook beter.

Als je een level gehaald hebt dan verdien je hiermee “magic” punten. Hiermee kun je betoveringen kopen voor je kogels zodat je te ridders beter neer kunt halen. Zo kun je na een betovering bijvoorbeeld een aardbeving veroorzaken waardoor alles instort of een tornado die alles in de buurt weg laat waaien.

Catapult King ziet er erg goed uit en ook het geluid bevat veel leuke details zoals vrolijk fluitende vogeltjes en de ridders die je met een aanstekelijk geluid uitlachen.

Naar mijn mening is Catapult King en erg goede game en zeker de moeite waard om te proberen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Catapult KingCatapult KingCatapult King

Download Catapult King

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Catapult King

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *