Clash Royale

De makers van het bekende Clash of Clans hebben afgelopen week een nieuw spel voor Android gelanceerd: Clash Royale.
Clash Royale is een heel ander soort spel dan Clash of Clans maar een aantal elementen en spelfiguren zijn gelijk en zul je herkennen als je ooit Clash of Clans gespeeld hebt.
In Clash Royale moet je de 3 torens van je tegenstander vernietigen, dit moet je doen door kaarten in te zetten. Van te voren kun je jouw kaarten kiezen en iedere kaart heeft andere krachten. Het inzetten van kaarten kost ‘elixer’, het sparen van elixer kost tijd. Hierdoor zul je bij sterkere kaarten soms wat langer moeten wachten.
Clash Royale is een real-time spel, je speelt op hetzelfde moment als je tegenstander. Als je een kaart ingezet hebt dan kan je tegenstander hier dus op inspelen met een andere kaart.

Tijdens een gevecht is het de bedoeling dat je de torens van de tegenstander vernietigt, zodra je de koningstoren vernietigd hebt dan heb je gewonnen. Als de tijd voorbij is dan wordt er gekeken naar wie de meeste torens vernietigd heeft, bij een gelijkspel krijg je nog een verlenging.
Bij het winnen van een gevecht verdien je een schatkist waarin geld, of andere waardevolle items zitten om je kaarten te upgraden.

Clash Royale Clans

Je kunt jezelf aansluiten bij een clan, maar je kunt ook zelf een clan starten. In een clan kun je elkaar onder andere helpen door kaarten de doneren en te vragen. Daarnaast kun je vriendschappelijke gevechten spelen om te oefenen.

Clash Royale is een game met hoge verslavingsfactor, het spel stond dan ook vrijwel meteen op nummer 1 in de Play store. Na de installatie krijg je een eenvoudige training om alles van het spel te begrijpen en kun je snel beginnen met vechten.

Clash Royale Clans Tips

Cheats voor Clash Royale Clans zul je waarschijnlijk niet vinden, maar een paar goede tips om jezelf zo sterk mogelijk te maken zullen je vast helpen. Iedere strategie heeft zijn voordelen, maar heb jij een goede tip, plaats deze dan hieronder in een reactie om andere spelers te helpen.

 


Screenshots:

clash royaleclash royaleclash royale

Download Clash Royale

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *