Coin Pirates : Schuiven met munten

Coin PiratesEigenlijk wilde ik vandaag iets over Coin Dozer schrijven omdat deze al redelijk vaak gedownload is, maar dit spel vind ik lang niet zo goed als Coin Pirates. Deze vind ik er namelijk stukken beter uit zien en een leukere gameplay hebben.

Bij Coin Pirates krijg je 50 munten welke je in de schuifmachine moet gooien. Je gooit de munten op een klein plateau waarop ook 2 gaten zitten, als de munt in zo’n gat valt gaat er een gokautomaat draaien met verschillende plaatjes. Als deze eindigt met 3 dezelfde plaatjes op een rij dan krijg je een bonus of wordt er een item tussen de munten in het spel geworpen.

Als je munt niet in het gat valt, dan valt deze bij de rest van de munten en worden deze door de schuifautomaat naar beneden geschoven. Alle munten die er aan de onderkant afvallen krijg je terug en kun je opnieuw inwerpen.

Tussen alle munten liggen ook andere items, welke je verdient met de gokautomaat, als deze aan de onderkant vallen dan krijg je dit item. Als je van een bepaald item genoeg hebt dan kun je deze omruilen tegen munten.

Als je door je munten heen bent dan krijg je automatisch nieuwe munten, iedere 40 seconden krijg je er weer een munt bij zolang je minder dan 50 munten hebt. Dat schiet natuurlijk niet erg op maar als je even stopt met spelen dan heb je na een aantal minuten weer genoeg munten om door te spelen.

Uiteindelijk wil je natuurlijk zoveel mogelijk munten hebben, als je Coin Pirates vaak genoeg speelt en goed omgaat met de verdiende items dan gaat dit zeker lukken. Op een gegeven moment heb je er genoeg om zo goed als oneindig door te kunnen spelen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Coin Pirates 3 Coin Pirates 2 Coin Pirates 1

Download Coin Pirates

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Coin Pirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *