Cover Orange : Sinaasappel beschermen

Cover OrangeIn Cover Orange moet je een sinaasappel beschermen tegen een zure regenbui. Om dit te doen krijg je een aantal hulpstukken welke je op de juiste manier moet gebruiken.

In ieder level heb je één of twee sinaasappels welke je naar een veilige plek moet brengen om te voorkomen dat de regen ze raakt. Dit doe je met een aantal willekeurige blokken, deze kun je tegen de sinaasappel aan gooien om deze weg te laten rollen of zo neer te leggen dat er een dak boven de sinaasappel ontstaat.

Zodra alle blokken gebruikt zijn komt er een wolk het scherm in schuiven welke zure regen laat vallen. Wanneer de regen een sinaasappel raakt ben je af en moet je opnieuw proberen alle hulpstukken op de juiste manier te gebruiken.

Cover Orange

Cover Orange heeft momenteel 200 levels, hoewel ik ze zelf nog niet allemaal heb gespeeld moet ik zeggen dat het spel wel een leuke verslavende factor heeft. De bediening van het spel is eenvoudig en er zit veel afwisseling in de manieren hoe je de verschillende levels op moet lossen.

Na de installatie van Cover Orange wordt er overigens wel een snelkoppeling naar een “Zoek functie” geplaatst. Dit wordt ook bij de omschrijving in Google aangegeven. Deze snelkoppeling kun je zonder problemen meteen weer verwijderen. Daarnaast wordt er aangegeven dat er een favoriet en een startpagina in je browser wordt toegevoegd, dit ben ik zelf nog niet tegen gekomen, maar ook dit kun je natuurlijk gewoon weer aanpassen. Deze extra’s en reclame tijdens het spel zorgen er voor dat de app gratis gedownload kan worden.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Cover OrangeCover OrangeCover Orange

Download Cover Orange (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Cover Orange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *