Cut the Rope Time Travel – Vervolg op Cut the Rope

Cut the Rope Time TravelEen tijdje geleden kon je op AndroidBytes lezen over het spel “Cut the Rope”. Cut the Rope Time Travel is hier een vervolg op. Als je het vorige deel leuk vond om te spelen, dan moet je dit spel zeker proberen.

Het spel werkt eigenlijk hetzelfde maar in deze versie zijn er twee Om Noms (kleine monstertjes) welke je snoepjes moet voeren. De snoepjes hangen aan een touw of ketting en jij moet deze door snijden in de juiste volgorde en precies op het juiste moment zodat de Om Noms de snoepjes kunnen eten.

Het leuke is dat het spel zich steeds in een andere tijd afspeelt en de andere Om Nom (de voorouder van Om Nom) hier ook op gekleed is. In het spel speel je bijvoorbeeld in de Middeleeuwen, het Stenen tijdperk, of in het oude Griekenland of Egypte.Cut the Rope Time Travel

Tijdens het spel zul je allemaal nieuwe dingen tegenkomen, zo kun je bijvoorbeeld de tijd stil zetten zodat alles stil blijft staan of krijg je ontploffende kogels die het één en ander in beweging brengen.

Wanneer beide Om Noms een snoepje hebben gekregen dan heb je het level gehaald. Als je daarnaast ook nog eens alle drie sterren in het level weet te pakken dan heb je de maximale score behaald. Deze sterren heb je overigens nodig om de volgende episodes te ontgrendelen.

Cut the Rope Time Travel is gratis te downloaden, maar er is ook een betaalde versie voor € 0,72. Als je deze koopt dan krijg je geen reclames tussen het spelen door.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Cut the Rope Time TravelCut the Rope Time TravelCut the Rope Time Travel

Download Cut the Rope Time Travel (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Cut the Rope Time Travel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *