Cut the Rope : Snoep aan een touwtje

Cut the RopeIn Cut the Rope moet je een wezentje genaamd “Om Nom” snoepjes voeren. In ieder level heb je een snoepje welke aan één of meerdere touwtjes hangt, en jij moet de touwtjes doorsnijden om het snoepje in de mond van Om Nom te krijgen, als dit gelukt is dan heb je het level gehaald en kun je door naar de volgende.

Deze touwtjes kun je snijden door er met je vinger overheen te vegen. Als het snoepje aan meerdere touwtjes hangt dan moet je ze in de juiste volgorde snijden, en als het snoepje heen en weer slingert dan moet je het touw op het juiste moment doorsnijden.Cut the Rope

Tijdens het spelen kun je met het snoepje drie sterren pakken, je hoeft ze niet allemaal te pakken maar hoe meer je er pakt des te meer punten krijg je. Het wordt het steeds moeilijker om deze sterren te pakken en om het snoepje in Om Nom zijn mond te krijgen naar mate je verder komt in het spel. Ook zul je steeds andere obstakels en hulpmiddelen tegenkomen in de verschillende levels.

Cut the Rope geeft in de Play Store aan een aantal bekroningen te hebben gekregen, en heeft daarnaast vele positieve recensies wat naar mijn idee ook terecht is. Als je Cut the Rope nog niet eerder gespeeld hebt dan is dit zeker het proberen waard.

In de gratis versie van Cut the Rope krijg je tussen de levels door reclame te zien, als je dit vervelend vindt dan kun je de reclame-vrije app aanschaffen voor € 0,68.

AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Cut the RopeCut the RopeCut the Rope

Download Cut the Rope:

Via Google PlayVia QR Code
Download buttonQR Cut the Rope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *