Dentist Story : Tandarts op je Android

Dentist StoryIn Dentist story ben je een tandarts en moet je patiënten helpen met hun gebit te reinigen, herstellen, etc. Voordat je een behandeling begint krijgt je te zien wie je behandelt, waarvoor deze patiënt behandeld moet worden en waar je rekening mee moet houden tijdens de behandeling, zoals bijvoorbeeld het type verdoving.

Als je aan de behandeling begint moet er eerst verdoofd worden conform de voorgeschreven verdoving. Dit kan een spuitje zijn of lachgas. Je moet hiervoor eerst de verdoving klaar maken, dit doe je door je vinger op het scherm van je telefoon of tablet te drukken en de verdoving gevuld is tot het aangegeven niveau.

Hierna moet je de verdoving toedienen, als het een verdovingsspuit is, moet deze op de plek vlakbij de behandelingen gespoten worden.

Zodra dit gedaan is moet je kijken waar er behandeld moet worden, als je niet kunt vinden waar het probleem zit dan kun je röntgen foto’s maken waarop het probleem te zien is. Je druk vervolgens op de plek waar behandeld moet worden en pakt het benodigde gereedschap.

Om de behandeling uit te voeren moet je volgens bepaalde patronen bewegen over het scherm of je vinger net zolang op het scherm gedrukt houden als wordt aangegeven, je nauwkeurigheid wordt per behandeling berekend en bepaalt of de behandeling geslaagd is of niet.

Tijdens iedere behandeling heeft de patiënt natuurlijk zijn mond open en loopt deze vol met kwijl, dit wordt aangegeven door een stijgend waterspiegel over je hele scherm, dit moet je af en toe weg zuigen voordat deze het hele scherm gevuld heeft.

Als je verder komt, moet je steeds meer behandelingen uitvoeren en des te meer gereedschappen heb je tot je beschikking.

Tussen de levels door krijg je reclame te zien, hierbij zit een ontzettend klein kruisje om deze weg te klikken waardoor ik ook wel eens mis klikte en Google Play vervolgens opent, dat is best irritant als je verder wilt spelen.

Als je altijd al de ambitie gehad hebt om tandarts te zijn maar je roeping gemist hebt dan is dit je kans. Na een aantal behandelingen had ik het alweer gezien, maar ik kan me voorstellen dat het best leuk is om te spelen als je zelf in de wachtkamer bij de tandarts zit te wachten.

AndroidBytes Waardering:
Rating 25

Screenshots:
Dentist Story 1 Dentist Story 2 Dentist Story 3

Download Dentist Story

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Dentist Story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *