Don’t Bug me! : Insecten trappen

Dont Bug MeOmdat je bij de app van gister nog flink moest nadenken, heb ik vandaag een spel voor je waarbij je niet zoveel na hoeft te denken. In Don’t Bug me! moet je ervoor zorgen dat verschillende insecten niet in de keuken van een restaurant kunnen komen.

Het is redelijk simpel, uit de gaten van de vloer komen verschillende soorten insecten zoals kakkerlakken, deze kruipen naar de deur van de keuken en jij moet dat voorkomen door ze kapot te trappen. Dit doe je door op ze te drukken met je vinger.

De insecten bestaan uit hele kleine beestjes, welke je na 1 keer drukken afgemaakt hebt, maar ook hele grote waar je heel vaak op moet drukken. Daarbij kun je gebruik maken van verschillende wapens waarmee je ze makkelijker kunt tegenhouden.

Eén van deze wapens is bijvoorbeeld een steeksleutel waarmee je extra hard slaat, maar daarbij heb je Dont Bug Meook andere hulpmiddelen zoals snoepjes om ze af te leiden of plakband waar ze een tijdje in blijven hangen. Deze wapens kun je niet oneindig gebruiken, maar je kunt ze kopen in het spel.

Het spel kent drie verschillende spel mogelijkheden, een Campaign modus waarin je verschillende levels hebt welke steeds moeilijke worden, een Survival modus waar je zo lang mogelijk moet proberen te overleven, en ook een Time Race waarbij je in twee minuten zo weinig mogelijk insecten moet laten ontsnappen. Bij de laatste twee krijg je een aantal hulpmiddelen tot je beschikking welke je kunt gebruiken.

Don’t Bug me! is een spel met een simpele gameplay, maar wel met een mooie uitwerking waarbij je nog redelijk wat afwisseling hebt in de insecten en wapens. Het was voor mij een spel waar ik me even mee heb kunnen vermaken, maar dit heeft geen uren geduurd.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Dont Bug MeDont Bug MeDont Bug Me

Download Don’t Bug Me! (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Dont Bug Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *