Don’t Tap The White Tile : Foutloos piano spelen

Don't Tap The White TileEen simpel spel en inmiddels al meer dan 10 miljoen keer gedownload. In Don’t Tap The White Tile is het, zoals de titel al zegt, de bedoeling dat je niet de witte tegel aanraakt. De tegels in dit spel stellen toetsen van een piano voor. Je moet op de zwarte toetsen blijven drukken om muziek te spelen.

Na iedere toets moet je zo snel mogelijk op de volgende drukken. Vanuit het hoofdmenu kun je kiezen in welke mode je wilt spelen waarbij je in iedere mode ook nog een moeilijkheidsgraad kunt kiezen:

– Classic mode: Druk zo snel mogelijk op 25 of 50 zwarte tegel.
– Arcade mode: Druk op zoveel mogelijk zwarte tegels zonder er 1 te missen
– Zen mode: Druk op zoveel mogelijk zwarte tegels binnen 15 of 30 seconden
– Rush mode: Gelijk aan Arcade maar dan zonder snelheidslimiet
– Relay mode: Druk op 50 zwarte tegels in 8,10 of 12 sconden om opnieuw hetzelfde aantal seconden te krijgen en nogmaals 50 tegels te kunnen aanraken.

In het opties menu kun je een aantal aanpassingen doen. Mocht je de pianomuziek vervelend vinden dan kun je deze aanpassen of eventueel uitzetten. Tevens kun je ook de kleur van de zwarte tegel aanpassen naar een andere kleur.

Je score kun je vergelijken met vrienden op Google+ of via een wereldwijde ranglijst. Don’t Tap The White Tile lijkt uiteraard totaal niet op echt piano spelen maar is een leuke oefening om je reactiesnelheid te testen.

 


 

Screenshots:

Don't Tap The White Tile2Don't Tap The White Tile1

Download via Google Play

Download button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *