Doodle Jump : Zo hoog mogelijk springen

Doodle JumpIn Doodle Jump is je doel om zo hoog mogelijk te springen. De besturing van het spel is super eenvoudig, je hoeft namelijk alleen maar je telefoon van links naar rechts te kantelen en door op het scherm te drukken kun je schieten op de wezens welke je onderweg tegen komt.

Doodle Jump ziet er simpel getekend uit, en dat past ook precies bij het simpele karakter van het spel. In het hoofdmenu van het spel kun je onderin je level kiezen. Je hebt keuze uit 10 verschillende soorten levels met ieder een eigen thema. Zo kun je bijvoorbeeld spelen onder water, in de ruimte of in de sneeuw.

Je speelt als één of ander vreemd buitenaards wezentje. Wanneer het spel begint spring je omhoog en Doodle Jumpmoet je door je telefoon naar links of rechts te kantelen sturen naar een plateau waar je op kunt springen. Ieder plateau laat je als een trampoline weer omhoog springen zodat je vervolgens weer op een hoger gelegen plateau kunt springen.

Er zitten ook plateaus tussen welke er gebroken uit zien, deze moet je dan ook ontwijken omdat je hier meteen doorheen zakt. Daarnaast zijn er ook plateaus met items waarmee je makkelijker hoger kunt komen, dit kan bijvoorbeeld een trampoline zijn maar er zijn ook jetpacks of andere items waardoor je meteen een heel stuk omhoog gevlogen wordt.

Zodra je naar beneden uit het scherm valt ben je af. Je kunt dan weer opnieuw beginnen om te kijken of je hoger kunt springen dan de vorige keer.

Na iedere ronde krijg je reclame te zien, de makers van het spel willen uiteraard ook iets verdienen :-). Ik heb daar zelf geen hinder van ondervonden maar mocht je niet meer tegen de reclame aan willen kijken dan kun je deze tegen betaling eruit halen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Doodle Jump Doodle Jump Doodle Jump

Download Doodle Jump

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Doodle Jump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *