Drippitt Shield! : Spelen met Water

Drippitt ShieldDrippitt is in 1998 bedacht terwijl ontwikkelaar Thummy Trubbel met geknoeid bier aan het spelen was. En zo’n 15 jaar later was het tijd voor een Android versie van Drippitt!

In Drippitt ben je een druppel water en moet je voorkomen dat je opdroogt. Met je vinger moet je jezelf verplaatsen naar andere waterdruppels om jezelf groter te maken. Maar als je jezelf te snel beweegt dan verlies je waterdruppels en wordt je kleiner. De verloren waterdruppels veranderen in rode druppels welke je moet vermijden, want deze werken je tegen.

Bij de instellingen kun je er ook voor kiezen om de bediening te doen door middel van de bewegingssensor van je toestel. Je bedient de druppel dan door je toestel te bewegen, maar dit heb ik na een aantal seconden opgegeven omdat dit iets te gevoelig reageerde.

Bovenin het scherm zie je een balk waarin staat uit hoeveel water je bestaat, wanneer de balk leeg is dan ben je af. Maar wanneer de balk vol is dan verschijnt er een put op het speelveld waar je naartoe moet. Als je hier in gaat dan heb je het level gehaald.

De levels worden steeds moeilijker om te halen. Wanneer je de eerste drie levels gehaald hebt dan kun jeDrippitt Shield
door naar “On The Playground”. Hier speel je tegen de computer en moet je proberen om eerder een volle balk te krijgen dan de computer. En ik kan zeggen dat de computer best lastig is om te verslaan. Maar wanneer dit je gelukt is dan kun je door naar de Cyberspace, hier kun je via Bluetooth tegen iemand anders spelen.

Deze multiplayer toevoeging is erg leuk. Maar ook solo is Drippitt een leuke game om te spelen.

Bekijk onderstaande video om alvast een indruk te krijgen van het spel.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Drippitt ShieldDrippitt ShieldDrippitt Shield

Download Drippitt Shield! (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Drippitt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *