Elements : Spelen met Elementen

ElementsIn deze game moet je verschillende elementen naar de juiste plaats brengen. Je speelt met vuur, hout, water, metaal en aarde welke zijn afgebeeld in blokjes. In ieder level heb je van ieder element twee van deze blokjes waarvan er maar één verschoven kan worden, dit blok moet je op de andere met het gelijke element zien te schuiven.

Als je een blokje wilt verschuiven dan doe je dit door deze met je vinger de kant op te slepen die je wilt, het blok schuift dan net zo lang door totdat deze niet verder kan, door een muur of door een ander blokje. Het is belangrijk dat je de blokjes in de juiste volgorde verschuift want dit kan gevolgen hebben voor de andere blokjes.

Elements

Je kunt zo de doorgang voor het volgende blokje blokkeren, maar je kunt andere blokken ook in je voordeel gebruiken, soms moet je een blok bewust tegen een andere aan schuiven om deze op te juiste plaats uit te laten komen. Het is steeds de bedoeling dat je alle blokjes op de juiste plaats krijgt met zo weinig mogelijk zetten.

Elements heeft volgens de omschrijving 500 levels, ik heb zelf al een aantal levels gespeeld. De eerste paar levels zijn erg simpel en bevatten niet zoveel elementen. Maar als je verder komt dan bevat het spel meer elementen en wordt het steeds lastiger om ze op de juiste plaats te krijgen.

Met een simpele gameplay maar een flinke uitdaging is Elements een redelijk leuk spel om te spelen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
ElementsElementsElements

Download Elements (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Elements

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *