Fast & Furious 6 : Racegame gebaseerd op de film

Fast Furious 6Vorige week is de film Fast & Furious 6 in premiere gegaan, ik heb de film nog niet gezien, maar de game gebaseerd op deze film wel alvast gedownload en gespeeld.

De titel zul je vast wel kennen en waarschijnlijk heb je wel één van de films gezien, en dan kun je wel aannemen dat het in de Fast & Furious 6 game om racen gaat. Met een paar oordoppen in en het volume lekker hoog ben ik even gaan racen met Fast & Furious 6. Mijn conclusie na een tijdje spelen is dat dit een spel is met geweldige graphics en geluid.

Ondanks wat negatieve recensies in Google Play over crashen of traagheid heb ik hier zelf (op een Samsung Galaxy S4) niets van gemerkt. Alles liep soepel en ik heb geen crashes gehad.

In verschillende races tegen anderen is het de bedoeling dat je wint om geld te verdienen. Met het verdiende geld kun je nieuwe auto’s kopen of een upgrade aan je huidige auto. Naast upgrades aan je auto kun je de auto ook stylen om deze een mooier uiterlijk te geven.

Bij de races is het de bedoeling dat je op het juiste moment start en schakelt. Mocht je achter komen te liggen dan kun je met nitrogas een boost geven in een poging je tegenstander in te halen. Maar het inhalen wordt steeds moeilijker als je verder komt waardoor je verplicht bent om upgrades uit te voeren.

Helaas kun je niet onbeperkt door racen omdat je afhankelijk bent van brandstof, als deze op is dan moet Fast Furious 6je een aantal minuten wachten totdat deze weer vol is, maar je kunt ook brandstof krijgen door vrienden op Facebook te vragen of dit tegen betaling aan te schaffen.

Fast & Furious 6 is ongeveer 180 MB groot, zorg er dus voor dat je met een Wifi netwerk verbonden bent als je dit spel wilt downloaden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Fast Furious 6Fast Furious 6Fast Furious 6

Download Fast & Furious 6 (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Fast Furious 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *