Find it : Zoek de verschillen

Find itAf en toe zie je in verschillende horeca gelegenheden nog van die PhotoPlay kasten waarop je tegen betaling verschillende spelletjes kunt spelen, hierop was Find it altijd een redelijk populair spel. Deze kasten zijn redelijk aan het uitsterven maar gelukkig kun je Find it gewoon op je Android spelen.

In Find it krijg je 2 plaatjes te zien die er gelijk uit zien, maar er zitten toch vier verschillen in. Het is de bedoeling dat je alle vier verschillen ziet. Wanneer je een verschil hebt gevonden dan kun je deze op één van de twee plaatjes aanwijzen, door op het scherm te drukken. Het verschil wordt dan op beide afbeeldingen gemarkeerd.

Zodra je alle vier verschillen gevonden hebt dan krijg je weer twee nieuwe plaatjes te zien waarop je de verschillen moet vinden.

Om het wat moeilijker te maken is er wel tijd aan je spel verbonden, je krijgt maar een aantal seconden om alle verschillen te vinden. Als je op een plek druk waar geen fout zit dan gaat er wat van je tijd af, zo kun je dus ook niet vals spelen door zomaar op alle plekken van je scherm te drukken.Find it

De verschillen worden steeds lastiger te vinden als je verder komt, maar je krijgt in Find it drie hints, hiermee kun je een verschil voor je laten aanwijzen, dit kan handig zijn als je een verschil echt niet kunt vinden en je tijd bijna op is.

Wanneer je bij twee plaatjes niet alle verschillen kunt vinden en je tijd op is, dan ben je af. Het spel houdt een score top 20 bij waar je jouw naam bij je score kunt vermelden. Daarnaast kun je jouw score uploaden naar Scoreloop om deze te kunnen vergelijken met andere spelers, hiervoor moet je je wel aanmelden.

Er zijn overigens een aantal verschillende versies van Find it te vinden in de Play store, mocht je dus op deze versie uitgekeken zijn dan kun je altijd nog een andere downloaden.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Find itFind itFind it

Download Find It

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Find it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *