Fish Live : Virtueel aquarium

Fish LiveFish Live is een aquarium op je Android toestel, en in een aquarium zitten vissen, dus ook in Fish Live 🙂

Je kunt verschillende soorten vissen in je aquarium doen en moet ervoor zorgen dat ze eten en liefde krijgen. Daarnaast moet je ook je aquarium schoon houden. Uiteraard moet je je vissen goed blijven verzorgen om te voorkomen dat ze dood gaan.

Om vissen in je aquarium te doen heb je geld nodig om ze te kopen, in het begin krijg je een beetje geld maar daarna moet je geld gaan verdienen. Dit kun je doen door je vissen te verkopen als ze gegroeid zijn, dit duurt een aantal uren of dagen, afhankelijk van het soort vis.

De verschillende vissen hebben een verschillende prijs, duurdere vissen zullen over het algemeen meer geld opleveren zodra ze volgroeid zijn. Het is ook mogelijk om je vissen te laten paren zodat je nieuwe vissen krijgt welke je weer voor geld kunt verkopen als ze gegroeid zijn.

Naast vissen kun je het aquarium ook inrichten met stenen, planten en andere accessoires. Uiteindelijk kun je in Fish Live 6 aquariums onderhouden met maximaal 30 vissen per aquarium. Je ziet in het scherm in welk aquarium je zit en kunt eenvoudig naar één van je andere aquariums toe.

Fish Live

Een leuke toevoeging is dat je ook online de aquariums van andere spelers kunt bezoeken, je kunt deze vervolgens helpen schoonmaken of de vissen eten geven waardoor je geld verdient. Dit betekent ook dat andere spelers ook kunnen helpen met jouw aquarium.

Deze andere spelers kun je toevoegen op basis van iemand zijn gebruikersnaam maar je kunt ook willekeurige spelers toevoegen vanuit het spel. Hoe meer spelers je toevoegt, des te meer geld kun je verdienen door deze allemaal te helpen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Fish LiveFish LiveFish Live

Download Fish Live

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Fish Live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *