Fly Cargo : Helikopter besturen

Fly CargoIn Fly Cargo moet je met een helikopter een aantal kistjes oppakken en op een andere locatie neerzetten. Hiervoor is het de bedoeling dat je met je helikopter boven het kistje gaat vliegen, er komt dan een touw met een haakje uit de onderkant van de helikopter waarmee je de kist moet optillen.

Wanneer je het kistje opgepakt hebt dan vlieg je naar de aangegeven plaats waar deze weer afgeleverd moet worden, hierbij moet je ervoor zorgen dat het kistje precies op de juiste plek wordt neergezet.

Om de helikopter te besturen moet je op je scherm drukken om omhoog te vliegen kun je je toestel heen en weer kantelen om naar links en rechts te sturen.

Tijdens het vliegen moet je er wel voor uitkijken dat je de helikopter niet laat crashen. De kistjes worden op steeds lastigere plaatsen neergezet waardoor je dingen moet ontwijken om te voorkomen dat je ergens tegen aan vliegt.

Fly Cargo

In de gratis versie van Fly Cargo zijn 9 levels beschikbaar welke je kunt proberen. Mijn ervaring was dat je hier redelijk snel door heen bent, al zijn de laatste paar levels wel een beetje lastig. Voor slechts 76 cent kun je de volledige versie aanschaffen, je krijgt dan beschikking over 30 levels en een extra helikopter. Volgens de omschrijving in Google Play zal het spel regelmatig updates krijgen met nieuwe levels.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Fly CargoFly CargoFly Cargo

Download Fly Cargo LT (gratis versie)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Fly Cargo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *