Frisbee Forever : Frisbee met je Android

Frisbee ForeverFrisbee met je Android, en dan bedoel ik niet gooien met je Android, maar met een virtuele frisbee spelen op je Android.

De bedoeling is dat je een frisbee werpt en deze door een aantal hoepels en tunnels naar de finish brengt. Hierbij moet je een aantal obstakels ontwijken en sterren pakken, met deze sterren kun je een andere frisbee kopen of een volgend level unlocken.

In ieder level moet je de Frisbee door een ander landschap werpen, van een kermis tot door de woestijn. Er zijn momenteel 14 verschillende levels en meer dan 100 verschillende frisbees. Grafisch ziet het er best goed uit en alles is in 3D weergegeven.

Ook de besturing is redelijk goed, je kunt vooraf kiezen of je de frisbee wilt besturen door je toestel te kantelen of door met je vingers op het scherm te drukken. Het drukken op het scherm vond ik persoonlijk de beste manier om de frisbee te besturen.

Frisbee Forever

In het spel zie je ook dat er een Frisbee Forever 2 aangekondigd wordt, en in het filmpje in de Play store wordt er gelinkt naar een trailer van deel 2. Hoewel deze aankondiging halverwege 2012 al gedaan is, is de game nog niet beschikbaar. Maar voorlopig kun je jezelf nog even bezig houden met het eerste deel van Frisbee Forever.

Aangezien het er voorlopig nog niet op lijk dat je met mooi weer op het strand frisbee kunt spelen, is Frisbee Forever een goed alternatief šŸ˜‰

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Frisbee ForeverFrisbee ForeverFrisbee Forever

Download Frisbee Forever

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Frisbee Forever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *