Gears of Time : Hersenkraker

Gears of TimeGears of Time is een spel om je hersenen te kraken. Het is de bedoeling dat je een tandwiel de juiste kant op laat draaien om vervolgens groen licht te krijgen. Dat klinkt waarschijnlijk erg vaag maar ik zal het uitleggen.

In Gears of Time heb je een aantal tandwielen, één waarmee je begint en één waarmee je eindigt. Daartussen moet jij zelf nog tandwielen plaatsen om ervoor te zorgen dat ze op elkaar aansluiten zodat het laatste tandwiel ook gaat draaien.

Het eerste tandwiel begint met draaien zodra je op de startknop drukt, als je een tandwiel naast deze hebt geplaatst dan gaat deze ook draaien en zo is het de bedoeling dat je een aansluiting maakt met het laatste tandwiel waar lampjes op zitten.

Dit laatste tandwiel moet de juiste kant op draaien, als dat gebeurt dan branden de lampjes groen, als het tandwiel de verkeerde kant op draait dan gaan de lampjes rood branden.Gears of Time

Als er te grote afstanden tussen de tandwielen zitten dan kun je ze met een ketting of met touw op elkaar aan laten sluiten. Het lastige is dat je in ieder level maar een beperkt aantal tandwielen, touw of kettingen hebt.

Volgens de screenshots in Google Play komen er binnenkort nog andere items bij, in ieder geval wordt er een magneet genoemd en waarschijnlijk zullen er nog wel meer items en levels volgen.

Het spel begint met een tutorial, hierbij krijg je instructies om te zien hoe het spel werkt. Als je daar doorheen bent dan worden de levels al snel lastiger, maar wel uitdagend als je er van houdt.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Gears of TimeGears of TimeGears of Time

Download Gears of Time

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Gears of Time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *