Greed for Glory Update: Join Kingdoms

Greed for GloryGreed for Glory heeft een update gekregen en is hiermee nog veel beter geworden. In het eerdere artikel over dit spel maakte ik al de vergelijking met Clash of Clans voor de iPhone en iPad. Maar in Greed for Glory ontbrak nog de mogelijkheid om “Clans” te maken.

Afgelopen week kreeg ik een mail van Perblue, de ontwikkelaar van Greed for Glory. Hierin werd ik uitgenodigd om de nieuwe betaversie van het spel te testen waarin veel nieuwe mogelijkheden zaten. Dit moest ik natuurlijk doen. Na een paar dagen spelen met een onbeperkt aantal diamanten, en hiermee dus ook geld en ijzer, kon ik alles proberen. Zo kun je dus alles maximaal upgraden.

Greed for Glory Kingdom

Sinds vandaag is deze update voor iedereen beschikbaar (maar niet met onbeperkte diamanten uiteraard). Je krijgt hiervan een melding zodra je het spel opent. Maar wat is er veranderd? Dat ga ik je vertellen.

Het belangrijkste: je kunt Kingdoms aanmaken en joinen! In ieder Kingdom kunnen 50 spelers. Het is de bedoeling dat een Kingdom zoveel mogelijk glory krijgt zodat je hoog op de ranglijst scoort. Maar er is ook een ranglijst voor individuele spelers. Het is niet verplicht om je bij een Kingdom aan te sluiten.

Daarnaast kun je met elkaar chatten en zijn er nog andere updates toegevoegd waarmee je nieuwe Greed for Glory troopsTroops kunt trainen en je bestaande dingen verder kunt upgraden.

Deze upgrade was zeker nodig, in de recensies was al vaak aangegeven dat spelers de “Clans” misten. De ontwikkelaar heeft er zeker goed aan gedaan om dit toe te voegen, het zou Greed for Glory wel eens tot een nog succesvoller spel kunnen maken.

Mijn conclusie is in ieder geval dat Greed for Glory nog beter is geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *