Happy Street : Een vrolijke straat bouwen

Happy StreetMet Happy Street maak je een vrolijke straat welke je steeds verder kunt uitbreiden. Je zult hiervoor geld moeten verdien en proberen zoveel mogelijk bewoners te krijgen. Happy Street straalt veel vrolijkheid uit en is erg leuk om te spelen.

Je begint in het spel met een lege straat en je krijgt uitleg hoe je bepaalde gebouwen en winkeltjes kunt plaatsen. Vervolgens is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk dorpelingen in je straat krijgt. Deze dorpelingen zullen vervolgens geld uitgeven in je winkeltjes waardoor je geld verdient. Je moet er wel voor zorgen dat de winkels voldoende voorraad hebben, want als deze op is dan kun je niets meer verkopen.

Naast winkels kun je ook nog geld verdienen met andere dingen zoals het helpen van dorpelingen met bepaalde verzoeken of door het spelen van minigames.

Met het geld wat je verdient kun je nieuwe dingen blijven kopen maar hiervoor heb je wel ruimte nodig in je straat. Als je geen ruimte meer hebt dan kun je tegen betaling meer ruimte kopen. Naast geld kun je ook andere items verzamelen waar je weer van alles mee kunt doen.

Zo kun je bijvoorbeeld je huizen upgraden, hier heb je niet alleen geld voor nodig, maar ook hout. Dit hout kun je verzamelen door in het bos bomen te kappen. Door deze upgrades kun je bijvoorbeeld meer bewoners onderbrengen in je straat of meer voorraad opslaan in je winkels.

Dit spel bevat erg veel leuke details, zo kun je ook andere plekken verkennen buiten je straat en zie je ookHappy Street verschil van dag en nacht, afhankelijk van het tijdstip waarop je speelt.

Happy Street beschikt daarnaast over een mogelijkheid om vrienden toe te voegen. Door het toevoegen van vrienden en het bezoeken van hun straat kun je items met elkaar uitwisselen. Als je op zoek bent naar vrienden dan is het de moeite waard om eens te kijken op de Facebook pagina van Happy Street, maar je kunt je gebruikersnaam natuurlijk ook hieronder in een reactie plaatsen.

Het is mij alleen nog niet gelukt om iemand toe te voegen, wanneer ik dit wil doen dan crasht het spel helaas. Maar aan de recensies in Google Play te zien lukt dit bij anderen wel dus zal het wel aan mij liggen :-).


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Happy StreetHappy StreetHappy Street

Download Happy Street (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Happy Street

Eén gedachte over “Happy Street : Een vrolijke straat bouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *