Hardest Game Ever 2 – Best lastig!

Hardest Game Ever 2De titel van dit spel lijkt aardig te kloppen. Hardest Game Ever 2 is inderdaad een erg lastig spel waarin het aankomt op je reactievermogen en nauwkeurigheid.

Het spel bevat een aantal minigames op verschillende niveau’s welke je zo goed mogelijk moet spelen. Op ieder niveau heb je 6 spelletjes. Het eerste niveau is “Easy”, oftewel makkelijk. Maar erg makkelijk is het niet.

Zo moet je bijvoorbeeld zo snel mogelijk een trap op lopen door met je vingers snel op het scherm te tikken en precies op het juiste moment stoppen, of bij een spelletje “steen, papier, schaar” zo snel mogelijk aangeven wie er gewonnen heeft. Iedere milliseconde dat je er langer over doet scheelt je weer in het aantal behaalde punten.

Pas als je 3 van de 6 spellen op het makkelijke niveau gehaald hebt kun je door naar het normale niveau, als je vervolgens 10 spellen met het maximale niveau gehaald hebt kun je weer verder naar een nog hoger niveau.Hardest Game Ever 2

Je kunt Hardest Game Ever 2 ook aanmelden met je Facebook account, in dat geval kun je scores
vergelijken met Facebook vrienden. Als je dit niet doet kun je nog wel de scores zien van het wereldrecord, maar naar mijn idee zijn dit onmogelijke scores.

Ik kan niet ontkennen dat ik dit een ontzettend uitdagend spel vind en erg leuk om te spelen, soms is het wel een beetje frustrerend omdat je bij een klein foutje weer opnieuw moet beginnen, maar dat hoort erbij. Mocht je van een uitdaging houden dan kan ik je aanraden dit spel te downloaden en te kijken hoe ver je komt.

 

&width=300&height=420


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Hardest Game Ever 2Hardest Game Ever 2Hardest Game Ever 2

Download Hardest Game Ever 2 (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Hardest Game Ever 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *