Het Gebouw Game – Precisie met een Kraan

Het Gebouw GameHet Gebouw Game, in het Engels bekend als “Crane Missions”, is een spel met simpele graphics maar een erg leuke gameplay. Je moet in dit spel een aantal voorwerpen verplaatsen met een kraan.

Deze kraan bedien je door met een knop de kant op te sturen die je wilt, deze knop kun je bedienen met je duim, of vinger, om zo de kraan naar links, rechts, boven of beneden te laten gaan. Je stuurt de kraan eerst richting een voorwerp en als je een voorwerp op wilt pakken dan klik je op de “Grab” knop. Zodra je dit gedaan hebt dan beweeg je de kraan naar de gewenste positie en druk je op de “Drop” knop om het voorwerp los te laten.

Voordat je aan het level begint krijg je een missie om uit te voeren. Je zult alle nodige voorwerpen moeten verplaatsen naar de juiste plek om het level te halen. Wanneer de voorwerpen op de juiste plek staan dan wacht het spel nog een aantal seconden om te kijken of het stabiel genoeg is en alles netjes blijft staan.

Ook heb je te maken met tijd, hoe sneller je een level voltooit, des te meer sterren krijg je hiervoor, met een maximum van 3 sterren. Het blijft dus altijd leuk om jezelf te verbeteren.

In de gratis versie van Het Gebouw Game heb je een beperkt aantal levels maar het zijn er genoeg voor een flinke tijd speelplezier. In de volledige versie krijg je er nog een aantal levels bij. De volledige versie kost momenteel €2,39.

Bekijk onderstaande video om te zien wat je kunt verwachten.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Het Gebouw GameHet Gebouw GameHet Gebouw Game

Download Het Gebouw Game (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Het Gebouw Game

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *