Hills of Glory 3D : Bunker verdedigen

Hills of Glory 3DHills of Glory 3D is een 2e wereld oorlog spel waarin je Europa moet redden. Je landt in Italië en moet via verschillende landen naar Duitsland. In ieder land speel je een andere missie welke je moet winnen.

Wat meteen opvalt in dit spel zijn de 3D graphics, het ziet er echt enorm goed uit, dit kun je meteen al zien aan de onderstaande screenshots. De gameplay is op zich wel goed maar soms doet het niet helemaal wat ik wil. Dit komt omdat je een aantal wapens met twee vingers tegelijk moet bedienen waardoor het spel niet altijd begrijpt wat je wilt en een ander wapen gebruikt.

Het spel is eigenlijk een soort tower defense game, ergens op de kaart staat jouw bunker en die moet jij verdedigen. Je wordt van alle kanten aangevallen door de vijand en jij moet vanuit de bunker op de vijand schieten. Hiervoor kun je gebruik maken van verschillende wapens. Maar je kunt ook vanuit de lucht aanvallen met zwaar geschut.

De missies in ieder land verschillen van het verslaan van alle vijanden, het overleven van een bepaalde tijdHills of Glory 3D of bijvoorbeeld het verdienen van een bepaald aantal munten. Zolang je bunker niet verslagen is dan heb je de missie gewonnen.

Als je een vijand hebt verslagen dan krijg je hiervoor een bonus welke bijvoorbeeld bestaat uit munten of munitie. Als je genoeg munten hebt dan kun je upgrades kopen voor je wapens zodat ze meer schade aanrichten of sneller herladen. Je kunt ook tegen betaling aankopen doen in het spel.

De combinatie van de uitgebreide mogelijkheden en de geweldige 3D graphics maakt Hills of Glory 3D een erg goed spel welke het proberen zeker waard is. Deze game is gratis te downloaden in Google Play.


AndroidBytes Waardering:
Rating 50

Screenshots:
Hills of Glory 3DHills of Glory 3DHills of Glory 3D

Download Hills of Glory 3D (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Hills of Glory 3D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *