Hungry Shark Evolution – All you can eat

Hungry Shark EvolutionLekker een stukje zwemmen en ondertussen alles eten wat je tegenkomt, dat is Hungry Shark Evolution in het kort. Voordat je het spel begint kies je hoe je het spel wilt besturen. Dit kan door je telefoon te kantelen of door op het scherm te drukken. Ik heb beide opties geprobeerd maar het kantelen werkt naar mijn idee het beste.

Je bent een haai en moet tijdens het zwemmen zoveel mogelijk zien te eten. Maar je kunt, zeker in het begin, niet alles eten. In het water kom je vissen tegen maar ook kwallen, duikers, bommen en nog veel meer. Daarnaast heb je aan de water oppervlakte ook nog eens zwemmers, vogels en boten.

Wanneer je het spel start ben je een redelijk kleine langzame haai, je kunt gewone vissen eten maar je moet niet proberen om bijvoorbeeld kwallen of andere bijzondere vissen te eten. Wanneer je dit probeert dan gaat er een deel van je leven af, wanneer je geen leven meer hebt dan ben je af.

 

Zolang je blijft eten wordt je leven steeds aangevuld en kun je door blijven zwemmen. Het is de bedoeling dat je zolang mogelijk blijft zwemmen. Tijdens het zwemmen krijg je missies. Deze bestaan bijvoorbeeld uit een aantal meters zwemmen of bepaalde dingen opeten. Het uitvoeren van deze missies helpt je weer om verder te komen in het spel.

Door het eten van bepaalde dingen kun je munten verdienen, met deze munten kun je upgrades kopen waardoor je bijvoorbeeld sneller kunt zwemmen of kunt happen.Daarnaast heb je nog meer mogelijkheden om je geld aan uit te geven.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je een steeds grotere haai wordt, grotere haaien kunnen vervolgens weer andere dingen eten en dieper zwemmen. Hungry Shark Evolution heeft erg positieve recensies in Google Play, maar ondanks dat was ik er redelijk snel op uitgekeken.

AndroidBytes Waardering:

Rating 30

Screenshots:
Hungry Shark Evolution 1 Hungry Shark Evolution 2 Hungry Shark Evolution 3

Download Hungry Shark Evolution

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Hungry Shark Evolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *